Microcement

Microcement er rigtigt godt materiale som bl.a kan bruges i vådrum og i køkkener og badeværelser.

  • Vi arbejder når du ikke er der

  • Billigt og godt for miljøet

  • Vi er eksperter i PUR

Fordelene ved microcement

Der er mange fordele ved at vælge microcement. Det er først og fremmest vandafvisende, og derfor egner det sig særligt godt til badeværelser, køkkener, bryggerser mv.

Det er også en overflade, der er nem at holde ren, da der ikke er nogle fuger.

Det tager typisk kun fem-syv dage at anlægge mikrocement, alt efter størrelsen af opgaven.

Endelig kan mikrocement lægges i en række forskellige farver og strukturer, så der er stor mulighed for at få dit eget unikke design.

Microcement har i de sidste år vundet stort indpas i mange hjem, og det er forståeligt, da der er mange fordele forbundet med det. Microcement er rigtigt godt materiale som bl.a kan bruges i vådrum og i køkkener og badeværelser. Hos Cempur har vi udført rigtigt mange opgaver i Microcement

Lad os tage en snak

Eller ring:  60 75 23 00

se andre projekter

Se eksempler på vores arbejde

Stærk overfladebelægning

Hvad er microcement?

Mikrocement er en overfladebehandling, hvor man påfører et mindre lag cement til f.eks. gulve, vægge, trapper eller bordplader. Det kan bruges på stort set alle overflader og kan f.eks. lægges direkte ovenpå klinker. På den måde er det en nem måde at renovere et rum på.

Man påfører typisk flere lag af microcement, så overfladen bliver modstandsdygtig over for både slid og kemiske påvirkninger.

Den måde, man påfører microcementen på, er afgørende for slutresultatet – både i forhold til udseendet og til holdbarheden. Når hvert lag er udført korrekt, er det en stærk overfladebelægning, der holder i mange år.

En fugefri løsning

Badeværelse med microcement

Microcement er et oplagt valg til badeværelset, da det både er vandafvisende, har en høj slidstyrke og en lang levetid. Samtidig er der – modsat ved en klassisk klinkebelægning eksempelvis – ikke nogle fuger, hvor der kan samle sig skidt og kalk, og derfor er den glatte overflade særdeles nemt at holde rent.

Designmæssigt er der rigtig mange muligheder. Du kan vælge eksempelvis vælge det populære rå, grå beton-look, eller du kan vælge en bestemt farve. Microcement fås i alle farver, så her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Badeværelse med microcement
Microcement i køkken

Vandafvisende og slidstærke overflader

Køkken med microcement

Det er også blevet populært at bruge microcement i køkkenet, hvor den vandafvisende og slidstærke overflade både er praktisk og en let måde at skabe fornyelse på i køkkenrummet.

Anvendelsesmulighederne er mange: Microcement kan påføres på gulve, vægge eller f.eks. bordplader, og vores dygtige håndværkere kan lave alt fra et stilrent beton-look til et rustikt kobber-look. Og alt derimellem.

Hos CEMPUR har vi stor erfaring med at arbejde med microcement, og vi vejleder og rådgiver meget gerne ift. valg af farve, struktur og look mv.

Ofte stillede spørgsmål om microcement.

Det kan nærmest lægges på alle overflader – men det egner sig bedst i et badeværelse oven på klinker og fliser.

Det tager 4-5 dage, afhængigt af underlaget.

Ja – microcement fået i alle NCS-farver.

Nej – det er 100 % fugefrit.

Nej – der er ikke noget microcement eller lignende, som er vådrumsgodkendt. Men etableres det uden på eksisterende fliser, gælder fliserne som en vådrumsgodkendelse. 

Nej – det er ikke nemt at gøre selv. Det er mange gør-det-selv-videoer på nettet, men det kræver erfaring at lægge. Derfor anbefaler vi ikke, at man gør det selv.

Der er også nogle firmaer, som har sundhedsskadelige stoffer i deres produkter, som private ikke bør arbejde med.

Ja – uden problemer.

Vores priser starter fra 1.000 kr./m2.

Dit projekt starter her

Få en gratis og uforpligtende snak om dit projekt

“Renoveret med microcement”

Vi skulle have gennemrenoveret vores badeværelse. Vi valgte en microcement-løsning fra Cempur, som vi havde fået anbefalet fra en bekendt. Samarbejdet med Cempur gik super fint, de overholdt både tidsplaner og budget. 

Resultatet er vi yderst tilfredse med. Især er vi glade for den tætte kommunikation, vi havde omkring opgaven. Vi blev jævnligt opdateret og var helt trygge i forløbet. Desuden malede de også loftet, så hele badeværelset stod som nyt.

Ditte – København