Se vores før- og efterbilleder af lugtfrie toiletter

En bedre hverdag med lugtfrie toiletter

En skole havde store problemer med deres toiletter, som både lugtede og var svære at rengøre. I løbet af en weekend havde Cempur med vores NoSmell løsning renoveret toiletterne og tilmed også gjort dem sjove for børnene med grafiske elementer. Her kan du også læse mere om vores løsninger til lugtfrie toiletter.

Urinal førUrinal efter
Lugtfrie toiletter før behandlingLugtfrie toiletter efter behandling
Toiletgulv skole førToiletgulv skole efter

Skolen udtaler:

Skolens toiletter har i mange år været genstand for kraftig kritik. Uanset ny sanitet fremstod toiletterne som ”ulækre” og lugtende.

En af årsagerne var at gulvene ikke kunne gøres ordentlig rene mere. Alt for meget snavs og lugt var efterhånden godt groet ned i diverse sprækker og fuger.

På Kommunes anmodning kom Cempur på sagen. De tilbød en grundrengøring, ny forsegling og sidst en ny Cempur NoSmell overfladebelægning.

Lugtgenerne er forsvundet og ikke mindst overfladebelægningen gør en forskel. Med små figurer, dyr eller symboler bliver et ellers lidt kedeligt gulv brudt af noget, børnene synes er sjovt eller flot. De tilbagemeldinger vi har fået fra børn og forældre er, at toiletterne er pæne og rare at færdes på.

Vores rengøringspersonale melder tilbage, at gulvene er nemme at holde og særdeles rengøringsvenlige.

Dit projekt starter her

Få en gratis og uforpligtende snak om dit projekt

“En løsning der gør en forskel”

Lugtgenerne er forsvundet, og ikke mindst overfladebelægningen gør en forskel. Med små figurer, dyr eller symboler bliver et ellers lidt kedeligt gulv brudt af noget, børnene synes er sjovt og flot. De tilbagemeldinger, vi har fået fra børn og forældre er, at toiletterne er pæne og rare at færdes på.

Vores rengøringspersonale melder tilbage, at gulvene er nemme at holde og særdeles rengøringsvenlige.

Kaare – skoleleder