Nyt Linoleumsgulv

CEMPUR er specialiseret i gulvløsninger, herunder installation af nye linoleumsgulve.

Måske du ønsker et nyt gulv, da det gamle er slidt, eller du ønsker et nyt slidstærkt gulv med et særpræget look, på jeres kontor, hospital eller institution.

  • Vi arbejder når du ikke er der

  • Billigt og godt for miljøet

  • Vi er eksperter i linoleumsgulv

Fordele ved Linoleumsgulv

Linoleumsgulv tilbyder en række fordele, frem for andre gulvtyper:

Bæredygtighed: Linoleumsgulve er typisk fremstillet af nedbrydelige materialer, og har derfor en markant mindre miljøpåvirkning sammenlignet med konventionelle gulvmaterialer.

Holdbarhed: Linoleumsgulv er bemærkelsesværdigt holdbart og kan modstå kraftig trafik og almindeligt slid. Skulle gulvet blive slidt, kan vi nemt forlænge levetiden med op til 10 år pr. behandling, hvor det vil se ud som nyt igen. Se herunder renovering af linoleum gulve.

Variation: Et linoleumsgulv behøver ikke være kedeligt og kan med fordel anvendes til wayfinding i erhvervssammenhæng. Der findes et bredt udvalg af farver, mønstre og designs, så gulvet kan tilpasses din smag.

Allergivenligt: Linoleum har ikke sprækker som f.eks. støv kan trække ned i og gemme sig, og bidrager derfor til et sundere indendørs miljø.

Let vedligeholdelse: Linoleumsgulv kræver minimal vedligeholdelse, og regelmæssig fejning og rengøring er tilstrækkeligt for at holde det pænt i en lang årrække. Vi har en række tilkøb, der kan gøre vedligeholdelsen endnu nemmere hvis det ønskes.

Nemt at installere: Linoleum er hurtigt og relativt nemt at lægge på forskellige overflader. Det gør at vi kan lægge et gulv én dag, og den næste dag vil du kunne bruge gulvet. Perfekt, hvis du ønsker hurtig ibrugtagning af butikslokaler eller på skoler eller institutioner.

Lad os tage en snak

Eller ring:  60 75 23 00

nyt linoleumsgulv Cempur

Priser på linoleumsgulv

Prisen på linoleumsgulv afhænger er flere faktorer.

Blandt andet:

  • Om du skal have hjælp til rydning
  • Underlaget gulvet skal lægges på
  • Om der ønskes yderligere PUR beskyttelse
  • Hvor stort et område gulvet skal lægges

Som tommelfingerregel kan du regne med en pris på 400-700 kroner pr. kvadratmeter.

Dog er linoleumsgulv kontra mange andre gulve som fx trægulve markant billigere over tid.

Sådan lægges et linoleumsgulv

Når vi installerer et linoleumsgulv, tilpasses det altid ud fra dine ønsker.

Det kan f.eks. være at du gerne vil have gulvet lagt uden for normal åbningstid eller i weekenden. Det kan vi sagtens – uden merpris for dig som kunde.

En installationsproces kunne se ud som følgende:

Indledende afklaring: Ud fra et indledende møde bliver vi enige om farvevalg, og hvor gulvet skal lægges, samt i hvilket tidsrum. Vi forventningsafstemmer, således at skulle der være områder, hvor der kan opstå udfordringer, så er du orienteret på forhånd. Du får samtidig en fast pris på opgaven.

Rydning af gulvet: Du kan enten selv, eller vi kan hjælpe med at rydde lokalerne hvor gulvet skal lægges.

Klargøring af rum og undergulv: Eventuel eksisterende gulv pilles af eller forberedes til at der kan lægges et nyt linoleumsgulv. Eventuelle lister tages ned, for at gulvet kan gå helt ud til kanten. Det er vigtigt at gulvoverfladen er så jævn og plan som muligt for at opnå et godt og flot slutresultat.

Præcis udskæring: Vi skærer som regel linoleumsgulvet mens vi er på opgaven, for at få det så præcist som muligt, og kan tage højde for eventuelle installationer som gulvet skal tilpasses til.

Lim påføres: Vi sørger for en lim med en god påhæftningsevne, som sikrer at gulvet ligger stabilt når det først er lagt.

Pæn afslutning: Vi sørger for en flot afslutning og genmontering af lister mv. Er der behov for malerarbejde efterfølgende, eller hjælp til at få møbler retur, kan vi også hjælpe med dette.

nyt linoleumsgulv

Vedligeholdelse af dit nye linoleumsgulv

Vi anbefaler som udgangspunkt at du får lagt et lag transparent PUR som afsluttende overflade på dit linoleumsgulv.

Det giver en endnu stærkere overflade, der minimerer risikoen for hakker og nedslidning af dit nye linoleumsgulv.

Sørg for regelmæssigt at feje gulvet, så der er mindre risiko for at f.eks. sandkorn slider i overfladen.

Til rengøring anbefaler vi at du benytter et mildt rengøringsmiddel og rengør gulvet jævnligt.

Det kan være en god idé at placere måtter ved indgange med megen trafik, samt at sørge for at møbler er monteret med filtpuder for at minimere risikoen for ridser i gulvet.

linoleumsgulv

Ofte stillede spørgsmål om linoleumsgulv

Ja, Linoleumsgulvs holdbarhed gør det til et glimrende valg til områder med meget trafik, som f.eks. gange og opholdsområder.

Selvom Linoleumsgulv er modstandsdygtigt over for vand, anbefales det ikke til områder med hyppig vandeksponering.

Begge er holdbare gulvalternativer, men Linoleumsgulv er mere miljøvenligt, da det er fremstillet af naturlige materialer.

Som oftest ja. Det er dog vigtigt at sikre, at det eksisterende gulv er rent, jævnt og i god stand. Vi vil med gratis besigtigelse, hurtigt kunne afklare om det kan lade sig gøre.

Over tid, kan linoleumgulv falme grundet UV påvirkning og almindeligt slid. Nogle gange kan det shines op med en polish, andre gange kræver det udskiftning. Vi anbefaler en PUR behandling fra ny.

Selvom du kan installere gulvet selv, sikrer professionel installation oftest det flotteste resultat og sikrer lang levetid.

Dit projekt starter her

Få en gratis og uforpligtende snak om dit projekt