Nyt trægulv

Få et nyt flot og æstetisk trægulv

  • Vi arbejder når du ikke er der

  • Billigt og godt for miljøet

  • Vi er eksperter i trægulve

Et trægulv er en af de flotteste gulvløsninger du kan få.

Du får et langtidsholdbart resultat, som kan give et eksklusivt look. Det kan lægges enten som et massivt plankegulv eller som parket gulv.

Fordele ved trægulve fra CEMPUR

Vi tilbyder stort set alle former for trægulve, inklusiv installation.

Vi guider dig i forhold til træsort og gulvtype, så det kommer til at passe til det udtryk og rammer som du gerne vil skabe.

Professionel installation:
Vores installatører har mange års erfaring med både at lægge nye trægulve, samt renovere eksisterende. Det sikrer at du få lagt gulvet korrekt, under hensyntagen til underliggende flader og eventuel
gulvvarme.

Du er sikret fleksibel installation:
Vi installerer dit trægulv, når det passer til dig. Vi arbejder også aftener, weekender og helligdage, hvis det passer bedre i forhold til dit kontor eller facilitet.

Færdigbehandlede gulve
Ved endt installation er dit gulv som udgangspunkt færdigbehandlert. Det vil sige at du ikke skal foretage dig noget ud over almindelig vedligeholdelse.

Lad os tage en snak

Eller ring:  60 75 23 00

Her er vi særligt gode

Kontorlokaler – I kontorlokaler kan det give mening at skabe bestemte former for udtryk i enten reception eller enkelte mødelokaler. Vi hjælper dig med valg af mønster, farve og træsort, for at sikre at lokalet bliver præcist som du gerne vil have det.

Showrooms – Har du udstillet produkter, der kræver særlig forkælelse, kan et trægulv være med til at sikre at dine produkter får den maksimale eksklusivitet.

Restauranter – Vil du skabe den ultimative hyggelige stemning for dine kunder, så kan trægulve være med til at skabe en hyggelig og eksklusiv atmosfære.

Trægulv Cempur

Det får du når du vælger os som installatør af dit trægulv

Fleksibel installation – Dag, aften, weekend eller helligdage.

Grundigt arbejde – Vi sørger for at rydde lokalerne, fjerner eventuelt gammelt gulv, sikrer gode installationsforhold for trægulvet, samt monterer eventuelle lister og sikrer efterfølgende malerarbejde, hvis nødvendigt.

Fast pris – Vi besigtiger opgaven og sikrer at prisen du får, bliver den endelige pris, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser.

Cempur trægulv

Priser på trægulve

Prisen på trægulv kommer an på mange forskellige faktorer, blandt andet:

  • Træsort
  • Om det er parket eller massivt plankegulv
  • Hvor stort et område gulvet skal lægges i

Som tommelfingerregel kan du regne med en pris på 1000-2000 kroner pr. kvadratmeter.

Cempur trægulv

Sådan lægges trægulvet hos dig

Når vi installerer et trægulv, tilpasses det altid ud fra dine ønsker.

Det kan f.eks. være at du gerne vil have gulvet lagt uden for normal åbningstid eller i weekenden.

En installationsproces kunne se ud som følgende:

Indledende afklaring: Ud fra et indledende møde bliver vi enige om gulvtype og træsort, hvor gulvet skal lægges, samt i hvilket tidsrum. Du får samtidig en fast pris på opgaven.

Rydning af gulvet: Du kan enten selv rydde gulvet, eller vi kan hjælpe med at rydde lokalerne hvor gulvet skal lægges.

Klargøring af rum og undergulv: Eventuel eksisterende gulv pilles af eller forberedes til at der kan lægges et nyt trægulv. Eventuelle lister tages ned, for at gulvet kan gå helt ud til kanten.

Lægning af gulvet: Vi sørger for en god og korrekt installation.

Pæn afslutning: Vi sørger for en flot afslutning og genmontering af lister mv. Er der behov for malerarbejde efterfølgende, eller hjælp til at få møbler på plads, kan vi også hjælpe med dette.

Ofte stillede spørgsmål om trægulve

Holdbarheden afhænger af træets type, kvalitet, og vedligeholdelse. Massivt trægulv kan holde i årtier og kan genbehandles for at forlænge levetiden.

Nej – i vådrum er trægulve som udgangspunkt ikke en god idé.

Ved et møde med os, der gennemgår vi de forskellige typer gulv du kan vælge mellem, og forklarer fordele og ulemper, så du kan basere dit valg på et oplyst grundlag.

Brug filt under møbler og undgå at trække tunge genstande over gulvet. Sørg for regelmæssig rengøring, og brug f.eks. tæpper eller måtter ved indgange.

Dit projekt starter her

Få en gratis og uforpligtende snak om dit projekt