Malerarbejde

Hos CEMPUR udfører vi malerarbejde i høj kvalitet.

Malerarbejde kan udføres som selvstændig opgave, eller i forbindelse med at I får renoveret gulve, trapper eller hele lokaler.

  • Vi arbejder når du ikke er der

  • Billigt og godt for miljøet

  • Vi er eksperter i malerarbejde

Malerarbejde til alle opgaver

Vi har gjort det nemt for jer at få lavet malerarbejde i forbindelse med renovering eller opdatering af gulve, trappetrin eller noget helt tredje, for I skal ikke ud at finde en ekstern maler for at få klargjort lokalerne, da vi ordner det hele.

I behøver derfor kun at kontakte ét enkelt firma, når I skal have lavet noget i jeres bygning, så I sparer besværet ved at holde styr på flere sæt af håndværkere.

At vi tager os af det hele fra start til slut, er en af kernerne i vores arbejdsprocesser, da vi tager ansvar for enhver lille detalje og ikke overlader noget til tilfældighederne. I er dermed også garanteret, at hvis vi har misforstået en opgave eller overset en detalje, så kommer vi ud til jer og retter fejlen, så alt står knivskarpt, uanset hvor kompliceret eller omfangsrig opgaven har været.

Lad os tage en snak

Eller ring:  60 75 23 00

Malerarbejde til arbejdspladser og institutioner

Hvis I overvejer at få nymalet kontoret eller klasseværelset til 2. A, så er vi de rette til at lave malerarbejde for jer. Vi har stor erfaring med at løse opgaver til erhverv og offentlige arbejdspladser, og vi sætter en særlig ære i at kunne hjælpe landets kommuner med børnehaver og folkeskoler.

Den helt store fordel ved at vælge os, når I skal have løst en opgave er, at vi arbejder, når I har fri, så I slipper for at skulle arbejde i støjen fra os eller finde alternative undervisningslokaler til skoleklasserne. Vi finder det rette tidsrum i fællesskab.

Vi laver altid en fysisk gennemgang

Uanset hvad I har behov for at få lavet, så kan I altid være sikre på, at vi kommer ud til jer og tager en grundig rundtur med dig, så vi sammen kan se, hvor vi skal sætte ind. Det er langt mere gavnligt for os alle, at vi sammen kigger på sagerne, og vi er altid ærlige omkring tingene og fortæller, hvis noget godt kan vente, selvom I på forhånd har regnet med, at det er en del af opgaven.

Malerarbejde

Dit projekt starter her

Få en gratis og uforpligtende snak om malerarbejde

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis I ønsker et firma, der kan lave jeres opgaver fra start til slut og få alt til at se ud som nyt, så kontakt os med det samme og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer. Vores personale sidder altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, og vi vil altid lytte til jeres unikke situation og de behov, I har til arbejdet.