Microcement gør det selv

Der findes efterhånden mange firmaer, der tilbyder at du kan købe dit microcement online og derefter udføre opgaven selv. Disse DIY kits med gør det selv til badeværelse eller køkken er populære!

Det er i teorien en god idé:

  • Du sparer arbejdslønnen, der er en stor del af den samlede pris
  • Du kan gøre det når det passer dig

Men før du kaster dig ud i et gør det selv-projekt med microcement, er der flere faktorer, du bør overveje. Du kan sagtens finde gør det selv kits til microcement på markedet, men vi anbefaler, at du gennemtænker dit valg, inden du beslutter dig for at fortsætte.

Spar arbejdslønnen

Vi kan sagtens forstå at du gerne vil spare arbejdslønnen til at få lagt microcementen, da det udgør en stor del af den samlede pris på et microcement projekt.

Udfordringen er bare typisk 2 ting:

  • Microcementen er ofte 1 komponents løsninger
  • Hvad gør du hvis der opstår udfordringer undervejs?

1 komponents microcement

Én af de største bekymringer ved gør det selv microcement er den type produkter, der er tilgængelige.

De fleste af disse kits er 1 komponents løsninger, hvilket betyder, at de kan have en kortere holdbarhed sammenlignet med 2 komponents microcement, som vi selv importerer. Disse 2 komponents løsninger fremstår generelt som mere robuste og vil sikre en løsning der holder i mange år frem.

Udfordringer undervejs

Når du arbejder med microcement, er det ikke kun et spørgsmål om at påføre produktet; det kræver også teknisk viden og erfaring. Hvis du støder på udfordringer undervejs — for eksempel ved påføring, udjævning eller vedligeholdelse — kan det være svært at vide, hvordan du skal håndtere disse problemer uden den rette erfaring. Mange gør det selv kits lover en hurtig og enkel løsning, men i praksis kan det være langt mere komplekst.

Unikt design

Ofte sælges gør det selv microcement i pakkeløsninger. Det betyder at du vælger nogle prædefineret designs. Det er godt for dem, der har svært ved at beslutte sig, men hvis du gerne vil have noget unikt, der samtidig passer til netop dit hjem, kontor eller arbejdsplads, så er det rart at kunne tilpasse “on the fly”.

Har du den rette teknik og har du arbejdet med det før?

Derudover er det vigtigt at huske på, at de endelige resultater kan variere betydeligt baseret på din evne til at arbejde med materialet korrekt. Uden den rette teknik kan du risikere at få en overflade, der ikke kun ser mindre professionel ud, men som også kan have problemer med holdbarheden. Hvis du ønsker et resultat, der virkelig lever op til dine drømme og forventninger, kan det være værd at overveje professionel hjælp i stedet.

Vil du have vores bud?

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt gør det selv med microcement er den rigtige vej for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder konkrete tilbud på dit projekt, og vores erfaring kan vejlede dig til de bedste løsninger og resultater. Det er altid en fordel at have fagfolk med på sidelinjen, især når det kommer til mere komplekse opgaver- Du kan kontakte os om microcement her>>