Microcement på fliser

Microcement er det oplagte valg til at komme ovenpå fliser på både gulv og væg.

Det gør at du f.eks. kan forvandle et gammelt brunt eller grønt 60’er badeværelse til en nyt og lækkert look!

LÆS OGSÅ: Renovering af badeværelse med microcement

Tjek de gamle fliser

Før du kan komme microcement på gamle fliser skal de være renset i bund og eventuelle reparationer (f.eks. skruehuller, knækkede kanter, defekte fuger) udføres.

Er du ikke professionel kan det være svært at vurdere om det er godt nok, og om du derved kan opnå et flot og ensartet slutresultat, når du skal komme microcement på efterfølgende. Hos CEMPUR sørger vi for at udføre alle reparationer inden vi lægger vores egen importerede 2-lags microcement.

Væsentligt billigere end at hive fliserne op

Det er mange gange billigere at lade fliserne ligge end at fjerne fliserne, og du slipper for arbejdet med at rive dem op og udføre en nu vårdrumssikring.

Og:

Du kan få udseendet, som om at fliserne slet ikke har været der!

Du bevarer tilmed styrken fra den eksisterende belægning og lægger endnu et slidlag ovenpå, hvorfor du i sidste ende vil stå med en endnu stærkere overflade.

Farver, flakes og struktur

Vil du have en farve på din nye microcement – er det ikke noget problem.

Vi kan udføre det i stort set alle farver, og kan kommer forskellige former for struktur i, hvis du ønsker det – se eksempel på farver på vores microcement side her>>

Bibehold vådrumssikring

Microcement i sig selv er ikke vådrumsgodkendt – men lægges det på en overflade, der allerede er godkendt som vådrumssikring, kan du sagtens gøre det og med vores microcement får du en løsning, der er 100% vandtæt.

Se forvandlingen

Se her eksempel på et gammelt badeværelse med forskellige fliser på gulv og væg:

Fliser inden microcement

Og hvordan det ser ud efter microcement – et helt ensartet look på gulv og væg (og rør).

fliser efter microcement

Få en professionel microcement installation fra CEMPUR

Vil du gerne have input til dit konkrete projekt – så kontakt os via hjemmesiden her eller direkte på tlf. +45 60 75 23 00.