Microcement Bordplade

Bordplade i microcement

Microcement lægges typisk på eksisterende bordplader, hvorved du kan transformere udseendet af bordpladen væsentligt, og skjule eventuelle fejl og mangler.

Det kan bruges både på f.eks. spiseborde, sofaborde og køkkenbordplader.

Hvad er en Microcement bordplade?

En microcement bordplade består typisk af en eksisterende overflade af eksempelvis træ, hvor der lægges et tyndt lag specialdesignet microcement ovenpå, der giver en glat og fugefri overflade. Microcement bordplader er blevet stadig mere populære på grund af nem vedligeholdelse, og det at du slipper for at udskifte dine eksisterende møbler, men samtidig kan fuldstændig redesigne udseendet!. deres holdbarhed, æstetik og alsidighed.

Hvad er microcement?

Microcement er en type cementbaseret belægning, der består af cement, sand, polymerer og andre tilsætningsstoffer. Det er kendt for sin styrke, fleksibilitet og vandafvisende egenskaber.

Vores microcement er acryl baseret og dermed 100% vandtæt. På bordplader giver det en overflade, der kan holde til lidt af hvert, samtidig med at det ikke gør bordet væsentligt tungere, grundet det tynde lag.

Hvordan anvendes microcement til at skabe bordplader?

Vores microcement påføres af flere omgange, og er en såkaldt 2 komponents løsning.

Modsat mange af de “gør det selv” kits, der findes på markedet er vores særlig holdbart og sikrer et slidstærkt bord, der holder i mange år frem.

Bordet behøver ikke være noget bestemt materiale, da microcement kan lægges på stort set alle overflader.

Microcement kan også anvendes til at skabe en betonlook microcement, der giver et moderne og industrielt udseende. Når det er hærdet, skaber det en glat og stærk overflade, der er ideel til daglig brug.

Fordele ved at vælge en microcement bordplade

Der er flere fordele ved at vælge en microcement bordplade.

For det første er det en holdbar løsning, der kan modstå slid, varme (til dels – dog ikke direkte fra kogepladen) samt fugtighed.

Designmuligheder og stilarter

Når vi skaber overfladen til din bordplade, kan det enten skabes i en specifik farve, men vi kan også individuelt style i et bredt udvalg af farver og teksturer, hvilket gør det nemt at tilpasse bordet til resten af inventaret hos dig.

Nem vedligeholdelse

Endelig er det nemt at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør det til et praktisk valg til køkkenbordplader eller spiseborde.

Installation og Vedligeholdelse

På trods af at du sagtens kan finde kits online, så anbefaler vi at du får det udført professionelt, for at sikre et godt og holdbart resultat.

En typisk installation involverer forberedelse af den eksisterende overflade, påføring af flere lag microcement og efterfølgende forsegling for at sikre holdbarheden.

Forebyggelse af skader og pletter

For at forhindre skader og pletter på en microcement bordplade anbefales det at bruge skærebræt, varmebestandige underlag og undgå at spilde syreholdige væsker som citronsaft eller eddike direkte på overfladen.

Pris på microcement bordplade sammenlignet med andre bordpladematerialer

Da microcement typisk kræver ingen eller minimal adskillelse for at lægge på overfladen kontra at udskifte, så er det typisk en billigere pris – når du samtidig tager i betragtning at du får noget “unikt”, som ingen andre har.

Eksempler på bordplader med microcement

Der findes ingen begrænsninger på typen af bordplade det kan lægges på. Vi vil meget gerne tage en specfik dialog med dig om dit projekt.

Microcement køkkenbordplade

Bordplade i microcement

Køkkenbordplader og microcement i køkkenet helt generelt er helt oplagte, da du her får en solid og nem overflade, kombineret med at du slipper for at skille hele køkkenet ad. Se ekempel på køkkenoverflade vi har lavet her:

Microcement spisebord

Vil du have et unikt spisebord? Så kan vi klare det både med overfladen og bordbenene. Der kan være mange forskellige stilarter samt afslutninger.

Microcement bordplade

 

Microcement på sofa bord

Selv et billigt IKEA sofabord kan blive helt unikt:

Ikea sofabord microcement

Interesseret?

Hvis du er interesseret i at udforske mulighederne for microcement bordplader i Danmark, kan du kontakte os for at skabe din skræddersyede microcement bordplade. Vi kommer ud til dig – da vi ikke har et decidderet microcement showroom.