Microcement udendørs

microcement udendørs

Microcement kan sagtens anvendes udendørs – så længe at microcementen er udviklet til at være udendørs.

Hos CEMPUR benytter vi den ekstremt stærke 2-komponts “Rock” blanding, der holder til al slags vejr, både sommer og vinter!

Typer af Microcement til udendørs brug

Der findes flere forskellige slags løsninger, der sælges på det danske marked.

Vi har valgt at importere vores egen microcement, for at sikre et produkt, der holder til det danske vejr.

Mange af de “gør-det-selv” kits, der er på det danske marked er 1-komponents microcement, og du kan risikere en dårligere holbarhed og vejr/slid resistens.

Forskellige Finish og Teksturer til udendørs

Udendørs vil du typisk gerne have en høj grad af skridsikkerhed.

Du kan dog få det i alt fra en glat overflade til mere ru og skridsikre teksturer.

Farvemuligheder og Tilpasning

Med microcement kan du skræddersy din udendørs belægning ved at vælge mellem et væld af farvemuligheder. Uanset om du ønsker en naturlig stenfarve eller noget lidt vildere kan du tilpasse farven og eventuelt lægge flakes – så det også matcher resten af dit hjem – når du træder indenfor.

Microcement med struktur

Du kan se hvilke microcement farver du kan vælge mellem her>>

Hvor kan microcement anvendes udendørs?

Du kan bruge microcement til at forvandle terrasser, gangstier, indkørsler og områder omkring swimmingpools (samt selve swimmingpoolen!) fra et kedeligt traditionelt udseende til noget helt unikt.

Terrasser og altaner

På terrasser og altaner kan mikrocement give et elegant og skridsikkert underlag. Takket være dets vandafvisende egenskaber er mikrocement perfekt til udendørsbrug, da det forhindrer skader forårsaget af vand og hyppige temperaturændringer.

Gangstier og indkørsler

Microcement er ideelt til gangstier og indkørsler, fordi det skaber holdbare og slidstærke overflader. Ved at vælge en passende tekstur til dine gangstier og indkørsler, kan du minimere risikoen for at glide, da det ruere finish giver optimalt greb.

Microcement er modstandsdygtig over for sollys og vand, hvilket sikrer, at dine udendørs overflader forbliver sikre og flotte. Det kan let påføres eksisterende belægninger uden at skulle fjerne dem.

Swimmingpool, dæk og omgivelser

Microcement er et fremragende valg til swimmingpools, dæk og omgivelser, da det er modstandsdygtigt over for klor og temperaturændringer. Belægningen er også skridsikker, så du kan nyde en sikker omgang med din pool. Ved at vælge en væskeafvisende forsegling kan du sikre en langvarig og skøn finish.

Det er vigtigt at vælge en microcement, der er designet specifikt til poolområder, da det giver dig sikkerhed for, at belægningen forbliver holdbar og modstandsdygtig over for de udfordringer, som svømmebassiner medfører, såsom vand- og kemikaliepåvirkning.

Hvorfor vælge mikrocement til udendørs områder

Microcement gør din daglige vedligeholdelse af området nemmere og du kan gøre området mere skridsikkert. .

Holdbarhed og vejrmodstand

Med vores microcement får du en høj modstandsdygtighed mod stød, sprækker og ekstreme temperaturer. Dens holdbarhed sikrer, at overfladerne forbliver intakte, selv under barske vejrforhold, hvilket gør det til et ideelt valg til udendørs brug.

Designfleksibilitet

Har tidligere ejer truffet nogle knapt så hensigtsmæssige valg som du ikke kan leve med, eller vil du bare have noget unikt? Så brug microement til at tilpasse udendørsområder, så de passer til din stil.

Lav vedligeholdelse og nem rengøring

Mikrocement er en praktisk løsning, når det kommer til vedligeholdelse. Dens overflade er let at rengøre, og fraværet af samlinger forhindrer ophobning af snavs, hvilket gør det nemt at holde dit udendørsområder i topstand.

Inden du bruger microcementen udendørs

Overfladen skal forberedes til at komme microcement på. Alt dette sørger vores installatører for, så du ikke skal bekymre dig om det.

Det kan lægges på langt de fleste materialer, sålænge at de er rene og tørre  inden. For at sikre god vedhæftning og godt slutresultat skal der være de rette betingelser i forhold til:

  • Vejret
  • Temperaturer
  • Brugertrafik

Dette tager vi en dialog om sammen, og finder et passende tidspunkt for hvornår vi kan installere det.

Hvad koster det at lægge microcement udendørs?

Regn med en pris på fra 1.000 kroner pr. m2.

Afhængig af størrelsen og kompleksiteten af projektet kan det være større eller mindre.

Hvert projekt er forskelligt, hvorfor vi anbefaler at du tager kontakt til os for at få et konkret tilbud på netop dit microcement projekt! 

Generelt set kan man sige at microcement ikke er den billigste løsning, men det er ofte billigere end at lægge helt ny behandling. Dertil kommer lave vedligeholdelsesomkostninger (du skal f.eks. ikke give den olie hvert år, som en træterrasse).