Microcement Trægulv

Microcement trægulv

Du kan sagtens lægge microcement på et trægulv. Trægulvet er dog et levende materiale, hvilket vil sige at gulvet typisk bevæger sig en anelse.

Det kræver derfor ekstra forsigtighed i måden som det lægges, for at minimere risikoen for at der kommer revner i microcementen kort efter det er lagt.

Du kan ændre udseendet radikalt

Hvis du er træt af dit gamle trægulv, kan du ændre egenskaberne og udseendet fuldstændigt ved at give det et lag microcement. Typisk hæfter microcement fremragende til træ, så du skal ikke bekymre dig om at det “slipper”. Til gengæld er der ofte i gamle plankegulve mange ujævnheder og træet kan arbejde, alt afhængig af temperatur og fugtighed.

Det er egenskaber som den microcement du vælger skal kunne arbejde under.

Spånplade eller krydsfiner som ny overflade

Når vi kommer ud til en opgave, tager vi altid en konkret vurdering af træoverfladen. I nogle tilfælde kan det være en fordel at lægge tynde spånplader eller krydsfiner plader, der er limet sammen. Dette sikrer at der ikke er fuger mellem træet, og for at sikre at overfladen er så jævn som overhovedet muligt og at træets bevægelighed kommer i større bølger.

Forberedelsen er nøglen til en flot afslutning

Ved at forberede underlaget grundigt får du langt større sikkerhed for et flot og holdbart slutresultat.

Efter grundlaget i træ er sikret påfører vi typisk et armeringsnet samt primer, der giver ekstra styrke og fleksibilitet til din microcement.

Armeringsnettet hjælper med at fange eventuelle bevægelser og sikrer, at din microcement forbliver intakt.

Microcement på træoverfladen

Til slut påfører vi vores egen importeret 2-komponents microcement løsning.

Det sikrer at du opnår den ønskede tykkelse og holdbarhed. Der afsluttes med en topcoat, der beskytter overfladen og gør den mere modstandsdygtig over for slid og pletter.

LÆS OGSÅ: Hvor kan jeg købe microcement?

Kan i hjælpe

Ja – tag gerne fat i os for at få et konkret tilbud på microcement på dit gulv>>